Toscane

simpele recepten & feestmaaltijden uit Italie


Toscane
De Toscaanse bevolking is immens trots op hun regio en de liefde voor de omgeving vertaalt zich in een keuken die nooit teleurstelt. Giancarlo & Katie Caldesi nemen je mee op een culinaire, Toscaanse dag. Het ritme van het dagelijks leven is gelijk aan hoe er gekookt wordt: traag en kalm. Begin de dag met een sterke espresso en geroosterd brood met tomaten en olijfolie. 'L'ora di pranzo' (lunchtijd) wordt traditioneel met familie thuis doorgebracht, pratend en onderwijl genietend van een goede pasta met ragù. Weekendmaaltijden zijn een feest en iedere maand kent zijn eigen dolce: van zomerse 'macedonia' tot 'pan con santi' in de herfst, er is altijd een gerecht om je in onder te dompelen. Tegen een achtergrond van glooiende heuvels neemt 'Toscane' je mee op een culinaire reis door het diverse landschap, waarbij je tradities en kooktechnieken leert kennen die deze regio zo kenmerkend maakt.
Eigenschappen
ISBN/EAN9789461431875
AuteurGiancarlo Caldesi & Katie Caldesi
UitgeverGood Cook B.V.
TaalNederlands
UitvoeringGebonden in harde band
Pagina's272
Lengte255 mm
Breedte207 mm
Dikte34 mm
Gewicht1187 gr
Verschenen08-05-2018

Voorraadstatus
RodenNiet op voorraad
GroningenNiet op voorraad
LeverancierOp voorraad