JapanEasy

Klassieke & moderne Japanse gerechten om thuis te maken


JapanEasy

Een kom verwarmende misosoep, spicy tuna sushi-rolls, knapperige tempura en een bord vol klassieke ramen. Iedereen kan zo wel een paar favoriete Japanse gerechten opnoemen, maar zou het minder snel thuis maken.

In JapanEasy laat Tim Anderson de eenvoud van Japans koken zien. Geen ingewikkelde kooktechnieken, zeldzame ingrediënten of urenlang gepruttel. Alles wat je nodig hebt voor jouw favoriete Japanse recept is te vinden bij de supermarkt om de hoek. Tim start met basissauzen en marinades en bouwt zo op naar de meest geliefde recepten. Eenvoudige uitleg, gemakkelijk te volgen en gerangschikt op 'moeilijkheid' (lees: dat is het dus niet), maakt van JapanEasy dé introductie op het Japanse koken.

Voor iedereen die zoekt naar eenvoudige, snelle en heerlijke, authentieke Japanse gerechten om vaak op tafel te zetten, is dit hét boek.

De Amerikaan Tim Anderson won MasterChef UK in 2011, woont in Londen met zijn Britse vrouw, woonde in Japan en studeerde Japanse voedingscultuur. Hij werkt als freelance chef-kok, culinair schrijver en adviseur. Hij presenteert de radioshow The Kitchen Cabinet en Jamie Olivers Food- and Drinks Tube en treedt op bij verschillende foodfestivals en podia. Tim is daarnaast succesauteur en eigenaar van het Londense restaurant Nanban.

Eigenschappen
ISBN/EAN9789000361236
AuteurTim Anderson
UitgeverSpectrum
TaalNederlands
UitvoeringGebonden in harde band
Pagina's224
Lengte255 mm
Breedte198 mm
Dikte29 mm
Gewicht994 gr
Verschenen17-08-2018

Voorraadstatus
RodenOp voorraad
GroningenNiet op voorraad