De bijbel van de Italiaanse keuken


De bijbel van de Italiaanse keuken

DE BIJBEL VAN DE ITALIAANSE KEUKEN IS HÉT NASLAGWERK VOOR WIE ALLE GEHEIMEN VAN DE ITALIAANSE KEUKEN WIL LEREN KENNEN

In De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stapfotografie en uitleg van basisingrediënten, culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Italiaanse gerechten. Maak een reis door Italië met recepten uit elke regio: serveer bijvoorbeeld de welbekende pasta alla puttanesca uit Campania, bereid de lekkerste saltimbocca alla Romana, proef de cotechino uit Emilia-Romagna, maak Venetiaanse risi e bisi en reis af naar Liguria voor de klassieke torta pasqualina. Kortom, De bijbel van de Italiaanse keuken is voor zowel de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend en leerzaam naslagwerk.

MEER DAN 200 RECEPTEN UIT DE ITALIAANSE KEUKEN
ZOWEL KLASSIEKE ALS MODERNE RECEPTUUR
ALLE REGIO'S KOMEN AAN BOD
HELDERE HOW-TO'S VAN BASISTECHNIEKEN
DUIDELIJKE UITLEG VAN ONMISBAAR KEUKENGEREI

Eigenschappen
ISBN/EAN9789048844906
ReeksLandenbijbels
AuteurMaud Moody & Leonardo Pacenti & Nina Bogaerts
UitgeverCarrera
TaalNederlands
UitvoeringGebonden in harde band
Pagina's496
Lengte219 mm
Breedte163 mm
Dikte45 mm
Gewicht1267 gr
Verschenen28-03-2019

Voorraadstatus
RodenNiet op voorraad
GroningenNiet op voorraad
LeverancierOp voorraad