Ciel Bleu

Guestronomy


Ciel Bleu
Dineren in Ciel Bleu is een onvergetelijke, bijna fabelachtige ervaring. Het gehele team van Ciel Bleu is dan ook vastbesloten om de gasten op een stukje hemel te trakteren. Het restaurant, op de 23ste verdieping van het prachtige Okura Hotel met een al even gedenk waardig panoramisch uitzicht over Amsterdam, kreeg twee Michelinsterren en niemand die daar enige kant tekening bij kan maken. Het restaurant bouwde naam en faam met een elegante klassieke Franse keuken, maar met een eigentijdse creatieve twist. Chefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman staan erop om zelf de allerbeste ingrediënten te selecteren. Waar het kan wordt gebruik gemaakt van lokale producten met een kleine ecologische voetafdruk. Guestronomy laat u de kleine verhalen ontdekken achter enkele van deze geliefde ambachtelijke producten en verhaalt de symbiotische relatie tussen de producenten en de twee chefs bij de ontwikkeling van unieke Ciel Bleu producten en signature smaakcombo's. Dit boek bevat daarnaast 56 essentiële seizoensgebonden recepten, een blik achter de schermen en een meet-and-greet met een aantal van de bekende Ciel Bleu gezichten die het verschil maken tussen gastronomie en guestronomy.
Eigenschappen
ISBN/EAN9789058565556
AuteurOnno Kokmeijer & Arjan Speelman & Jurriaan Geldermans
UitgeverKunstboek, Stichting
TaalNederlands
UitvoeringGebonden in harde band
Pagina's360
Lengte348 mm
Breedte253 mm
Dikte37 mm
Gewicht3009 gr
Verschenen02-01-2017

Voorraadstatus
RodenNiet op voorraad
GroningenNiet op voorraad
LeverancierOp voorraad