Bijdendijk

Een keuken voor de Lage Landen


Bijdendijk
Joris Bijdendijk (1984) is een van de meest veelbelovende chefs van Nederland. Hij behaalde inmiddels twee keer een Michelinster en werd in 2017 meesterkok. In dit prachtige kookboek zet hij zijn missie uiteen: een keuken ontwikkelen voor de Lage Landen. Daarbij schotelt hij de ambitieuze thuiskok een keur aan originele recepten voor. Bijdendijk is chef bij restaurant RIJKS in Amsterdam.

‘Een zege voor de Nederlandse keuken, trots op hoe hij zich heeft ontwikkeld.’ – Ron Blaauw

‘Joris en zijn gepassioneerde jonge team benaderen eten op een unieke wijze, en brengen hun regio tot een heel nieuw niveau.’ – Virgillio Martínez

‘Joris is een van de grote talenten die in Le Jardin des Sens voorbij is gekomen: creatief en technisch vaardig. Inmiddels wordt hij als een van de beste chefs van Europa gezien.’ – Jacques en Laurent Pourcel

'Een vastbesloten, gefocuste en dynamische jonge chef, die nooit zijn Nederlandse achtergrond vergeet. Hij en zijn droomteam zijn op weg naar de internationale top. Met zijn passie voor het milieu heeft hij een uitmuntende, eigentijdse cuisine ontwikkeld.' – André Chiang
Eigenschappen
ISBN/EAN9789038807911
AuteurJoris Bijdendijk
UitgeverNijgh & Van Ditmar
TaalNederlands
UitvoeringPaperback / gebrocheerd
Pagina's400
Lengte285 mm
Breedte210 mm
Dikte27 mm
Gewicht1591 gr
Verschenen26-09-2019

Voorraadstatus
RodenNiet op voorraad
GroningenNiet op voorraad
LeverancierOp voorraad