Bakken zonder gluten

Meer dan 100 recepten uit de keuken van Bakers and Fakers


Bakken zonder gluten
Gluten zijn natuurlijke eiwitten die overvloedig voorkomen in brood, pizza, gebak, pannenkoeken... Maar veel mensen hebben baat bij een glutenvrij dieet. Naar schatting 5 à 10 procent van de bevolking zou zonder gluten minder last hebben van darmklachten en een opgeblazen gevoel. Emmelou Green van de populaire blog Bakers and Fakers deelt in ‘Bakken zonder gluten’ al haar glutenvrije bakgeheimen en foodhacks, waardoor je binnenkort zonder veel moeite kunt genieten van een overheerlijke Philly-cheesecake, boekweitwraps, en faux roggebrood (op basis van linzen en rijst). Een prachtig vormgegeven boek met meer dan 100 haalbare recepten en sfeervolle fotografie.
Eigenschappen
ISBN/EAN9789461317148
AuteurEmmelou Green
UitgeverForte Uitgevers B.V.
TaalNederlands
UitvoeringGebonden in harde band
Pagina's240
Lengte248 mm
Breedte177 mm
Dikte25 mm
Gewicht859 gr
Verschenen31-01-2019

Voorraadstatus
RodenNiet op voorraad
GroningenNiet op voorraad
LeverancierOp voorraad